AZ Sint-Lucas

Betrouwbare zorg

Onze visie zit vervat in de slogan ‘betrouwbare zorg, daar gaan we voor’. Dat houdt in dat deskundige artsen en medewerkers op elk moment (24 uur op 24 uur en 7 dagen op 7 dagen) met een warm hart kwaliteitszorg bieden voor een eerlijke prijs. We communiceren open naar onze patiënten en geven tijdige en juiste informatie. Het ziekenhuis telt 787 bedden hospitalisatie en 122 bedden dagziekenhuis, er werken 230 artsen en 2.250 medewerkers.

Sociaal en toegankelijk

We willen niet alleen betrouwbare maar ook toegankelijke zorg bieden. Betaalbare prijzen zijn daarbij heel belangrijk. AZ Sint-Lucas voert al geruime tijd een beleid dat ereloonsupplementen op eenpersoonskamers sterk beperkt en dat ondersteuning biedt aan patiënten met beperkte middelen. Op onze website kun je altijd op voorhand berekenen hoeveel je ingreep zal kosten.

Werken in AZ Sint-Lucas

AZ Sint-Lucas is een warm ziekenhuis in hartje Gent waar deskundige artsen en medewerkers je met open armen ontvangen. Ons open karakter, moderne infrastructuur en collegiale werkomgeving zorgen ervoor dat het hier aangenaam werken is. We ondersteunen jou graag in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling én bieden als opleidend ziekenhuis tal van stageplekken.

Hecht jij net als ons groot belang aan waarden zoals deskundigheid, openheid, vriendelijkheid, collegialiteit en patiëntgerichtheid? Dan verwelkomen wij jou graag in ons ziekenhuis als nieuwe collega. Neem snel een kijkje op onze jobsite.

Zorg, midden in ’t leven

Meer informatie

Voor meer informatie over AZ Sint-Lucas kun je terecht op de website. Voor meer nieuws, een blik op onze projecten en een kijk achter de schermen kun je ons ook volgen op FacebookInstagramTwitter en LinkedIn.